top of page
Writer's pictureAnna

Yin jooga ja gongid: Maandumine ja lõdvestumine Olemisse

Yin jooga ja gongid: Maandumine ja lõdvestumine Olemisse, kui keha rahuneb ja vabaneb endale mitte kuuluvast, (annab vaba ruumi) siis avaneb ruum liikumiseks suunal, kuhu me kõige enam oma tähelepanu ja energiat teadlikult soovime suunata - oma ELU peateele, kus valdab hingerahu ja õnnetunne ning avalduvad just igaühele temale omased anded.


Yin jooga ja Gongid
Yin jooga ja Gongid 14.05.2024

Milleks valmistuda?


Oled oodatud hoitud ja toetavasse ruumi vabalt lõdvestuma, ennast kergusesse sirutama, rahustades oma meel ja lubades endal ning oma kehal Olla, avaneda ning vabaneda loomulikul moel ja sinule sobivas tempos.


Häälestame teadlikult oma südameruumi, et taasluua kontakt Iseendaga ning suunata ja häälestada end soovitud elutee suunas.

Yin jooga Elujõusaalis
Elujõusaal enne Loovjooga tundi

Yin jooga asendid toetavad liikuma südameruumi, et vabaneda füüsilistest ja emotsionaalsetest pingetest, lahustades teadlikult üles kerkiva vastupanu ja pannes energiad vabalt voolama. Rännak oma südameruumi loob võimaluse võtta vastu just enda jaoks olulised unikaalsed taipamised.
Gongi vibratsioonid ja helid toetavad keha lõdvestumist näidates kätte, kus seda kehas ei ole, et õppida ise oma tähelepanu ja tahtega ennast enda sees lõdvestama, vabastama, tekitama iseendale ruumi. Sedasi toimides vabaneb energia, millele saad anda ülesande lähtudes Sinu enda soovidest. Gongimeistri Veronika kohta, saad lugeda siit.

Toimumise koht ja aeg: Elujõusaal, Kaluri tee 5, teine korrus, 14.mai kell 19:30-21:30


Osalustasu: 25 eur, tasuda saab sularahas kohapeal või ülekandega HELK OÜ arvele EE037700771009499611, selgituseks palun märgi praktika. Pileti saad soetada ka Stebby keskkonnast: https://rb.gy/6uz5ya , saada palun enne tulekut soetatud pileti kood.


Registreerimine: kuna kohtade arv on piiratud, siis palun kirjuta soovist osaleda annaviljakainen@hotmail.com. Eelnev jooga- või gongikogemus ei ole vajalik.


Riietu palun soojalt ja mugavalt ning soovikorral võta kaasa oma vesi. Kohapeal on kõik Olemiseks loodud.


Oled südamest oodatud Olemisse!


Anna

Loovjooga looja, yin jooga ja meditatsiooni õpetaja

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page